PIZZERIA PINOCCHIO DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pinocchio Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 17:00 Used full stamp card, but food had poorer ingredients than usual. So they can’t be trusted to honour the stamp card. Salad: fresh but tasteless and boring. No dressing offered. asked for cold wine, warm delivered, couldn’t drink with food. I’m done!
7 mei 2024 om 12:32 Late ordered but still delivered timely. And the best pomodoro they served. Well done Mondays chef.
29 apr 2024 om 11:51 Delivered on time and hot. tasty spaghetti pomodoro and Nice puttanesca (I prefer without tuna that just me). Would order again.
10 apr 2024 om 4:31 pizza goed van smaak,maar totaal koud.zonde
26 mrt 2024 om 20:22 Snel bezorgd, goede smaak maar was wel aangebrand
24 mrt 2024 om 16:07 Lekkerste italiaanse pizza uit Den Haag. Wij hebben er van genoten, normaal eten we in het restaurant. Nu besteld, pizza was niet super warm meer maar omdat hij lekker is maakte dat niet uit. En jammer dat de bezorg kosten duur zijn
15 feb 2024 om 16:45 Pizza was lauw. bezorger onderweg ging steeds van 5 naar 7 min. langste 7 min die ik heb meegemaakt
26 jan 2024 om 10:54 Waardeloze bezorging, ik had 17.15 als bezorgtijd gekozen en het kwam pas na 18.00 toen de meeste gasten al weg waren. Bedrijf voerde aan dat ze pas om 17.00 open gingen, maar dan moet je niet 17.15 als bezorgtijd aanbieden
20 nov 2023 om 9:39 Arrived in 39 mins. Nice and hot and good portion. Pasta taste was ok+. not my favourite though
8 okt 2023 om 17:06 nvt
26 jul 2023 om 6:51 Het eten was OK.
15 jul 2023 om 21:34 Pizza's waren erg lekker, maar de bezorgen van thuisbezorgd duurde suoer lang. Volgende keer gewoon bij het restaurant bestellen